Schip-aanpak licentie 2023 is binnen.

Voor mensen die hun relatie willen verbeteren is Freedom2… ook voor 2023 schip-aanpak gecertificeerd.

Mensen zijn relationele wezens en verlangen ernaar gezien te worden, de aanvulling voor elkaar te zijn: IK en JIJ = WIJ.

Geen enkele relatie is perfect, ieder huisje heeft zijn kruisje luidt het spreekwoord. Wil je het beter hebben of denk je wel eens aan scheiden, of hebben jullie de scheiding al ingezet of is er nog strijd en moeite tijdens of na de scheiding. De schip-aanpak is een bewezen middel om verbeteringen aan te brengen. Het hoofd ingrediënt is daarbij rouw en verliesverwerking. Dat wat er niet is een plek kunnen geven en samen een nieuwe balans vinden.

Scheiden betekent van WIJ naar IK en JIJ.

Dat is een heel pijnlijk proces ook al blijf je twee verschillende unieke mooie mensen, het partnerschap is alleen niet blijvend gelukt en dat is pijnlijk. Wanneer er kinderen geboren zijn dan blijft jullie rol als ouders bestaan ook als jullie wegen uit elkaar gaan. Het is voor kinderen van levensbelang dat zij gezien worden in wat de scheidng en de spanningen die er soms zijn, met hun doet. De kernboodschap van alle kinderen van gescheiden ouders is volgens villa pinedo dat ze niet echt gezien werden met wat hun bezig houd, ook niet door hulpverleners.

Wil je hierover doorpraten of ondersteuning in? Plaats dan een reactie met je vraag en Freedom2… zal contact met je opnemen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *